Title

Test content overlay

Rouwbegeleiding en Nazorg

Vanuit mijn Ayurvedisch achtergrond, heb ik geleerd dat je fysieke lichaam verbonden is met je geest en een geheel vormen. Er wordt gestreefd om beide in balans te hebben en te houden om ziekte te voorkomen. Zodoende blijft ook je PraƱa, Sanskriet voor levensenergie, goed stromen.

Tijdens een rouwproces, kun je de verbinding met je lichaam kwijtraken en daarmee ook de focus om een nieuw leven op te bouwen. Het is daarom belangrijk om ook tijdens een rouwproces, goed voor jezelf te blijven zorgen. Maak jezelf krachtig om het nieuwe leven aan te kunnen en gun jezelf weer vreugde en genot. Jouw nieuwe leven is het waard.

Het is heel fijn als je gesteund wordt door je naasten tijdens je rouwproces, maar ook de hulp van een rouwcounselor kan helpend zijn en perspectief bieden. Als Rouwcounselor help ik jou als volgt:

  • Door aanwezig te zijn op een niet-veroordelende wijze bij het uiten van gevoelens
  • Om je verlies een plek te geven
  • Met inzichten om de eenzaamheid te verminderen
  • Om zaken per levensgebied te bekijken en aan te passen
  • Als je rouwproces moeizaam verloopt, te versoepelen
  • Om beter aan te kunnen geven waar je behoefte aan hebt in je omgeving

Jouw rouwproces gebeurt in een veilige situatie en persoonlijke aandacht van mij.

Om fysiek en mentaal in balans te brengen, zijn energetische behandelingen raadzaam. Rouwen raakt jouw hele wezen en niet alleen je emoties. Naast de consulten helpen de behandelingen jou om lichamelijke klachten te verlichten om zodoende ziekte te voorkomen. Lichamelijke klachten kunnen zijn: hoofdpijn, spierpijn in bijvoorbeeld je nek en je schouders. Maar, denk ook aan slecht slapen, futloos zijn, neerslachtigheid en vereenzaming.